Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információ itt. Bezár

A siker két módon érhető el: marketinggel és újítással. Mi mindkettőben élen járunk!

Generált eladások értéke(Forintban)
Iratkozzon fel itt
Hogyan szerezhetek
maximum profitot?
A fejlett marketing és részletes jelentés generáló eszközeinkkel, valamint optimizálási segítségünkkel!
A Profitshare widget
Az automatikus Profitshare widget remarketing technológiát használva megengedi az egyedi, felhasználóra szabott reklám és egyéb tartalmak megjelenítését ezzel biztosítva egy nagyobb Átkattintási arányt(click through rate) és gyorsabb konverziókat!
Valós idejű lekövetés(Tracking)
Valós idejű részletes jelentésekhez való hozzáférés, hogy kampányait és partnerprogramjait Önnek legmegfelelőbben tudja mósosítani!
Kampány katalógus
Épp most közölt egy új promóciós ajánlatot az ügyfeleivel? Fiókja beállítása után, a kampánya automatikusan megjelenik majd a Profitshare eszközeiben. Nem kell aggódjon a kampány bezárásáért sem, csak állítson be egy lejárati dátumot és amint ez lejárt a kampány automatikusan megszünik a felületen is.
Termék katalógus
Külünböző parterek, más-más termékeket választhatnak saját reklám widget-jeikben. Amikor egy termék elérhetetlenné válik a hírdető oldalán, az a widgetből is eltüník, ezzel biztosítva, hogy a megjelenített ajánlatok mindig a valóságot tükrözik!
Részletes jelentések
Részletes jelentések a partnerprogramok teljesítményét illetően, egyenesen az Ön Profitshare fiókjában!
A.P.I.
A Profitshare A.P.I, tökéletes szinkronizálást enged a hirdetői és partner felületek közt! Ennek köszönhetően megszűnik a manuális jutalékok elosztása valamint az összes termék és megjelenített ajánlat mindig a valóságot tükrözi majd!
Tudni szeretném
mire számíthatok!
Kizárólag Profitshare-en...
Ingyenes regisztráció és fiók beállítások
Beállíthatja és használhatja fiókját ingyen - nem számolunk fel semminemű regisztrációs vagy beállítási díjat!
Nincs havi előfizetési díj
A teljesítményt bátorítjuk és pont ezért Ön a teljesítmények alapján fizet!

Azonnali hozzáférés a partnerprogramokban résztvevő közösséghez
Tudjuk mennyire nehéz saját partnerprogramot létrehozni éppen ezért Ön azonnali hozzáférést nyert a mi közösségünkhöz indítást követően! Mindezek fölött nem határozzuk meg az Ön programjában résztvevő partnerek maximum számát sem!
Kizárólag eredmények alapján fizet!
Partner jutalékok
Ön határozza meg, hogyan jutalmazza a partnereit az egyes konverziókért.
Kezdeti letét
A kezdeti letét visszaigényelhető teljes mértékben amikor úgy dönt, hogy felfüggeszti jelen programját, abban az esetben ha nincs ki nem fizetett jutaléka a partnerek fele!
A Profitshare jutaléka
Az ügynökségünk jutaléka 30%-a havi partner jutalékoknak (de nem kevesebb mint 10.000 Forint). Feltételezve, hogy partnerei 100.000 Forint jutalékot szereznek egy adott hónapban, az Ön partnerprogram költsége 130.000 Forint lesz, ami már magába foglalja az ügynökségünk jutalékát is.
*100% teljesítmeny*
Ki ajánlja Önt?
Hogy néz ki az Ön ügyfélköre?
A Profitshare partnerei a következőket mondták rólunk:
Szilárd-Ervin Szőgyényi
A Profitshare egyike azon kevés hosszútávú megoldásoknak, melyek segítségével a weboldalad által juthatsz pénzhezez, mindezt úgy, hogy jelentős adaléka lesz keresetednek.
Szilárd-Ervin Szőgyényi
Szekely Tiberiu
A Profitshare legmegbízhatóbb partnerprogram hálózat Romániában. Már belépés után egy strukturált, jól kidolgozott rendszer fogad mely a segítségere áll a reklámozás optimizálásában.
Szekely Tiberiu
Iulian Stanciu
A Profitshare fontos szerepet játszott az eMAG sikerében, kitűnő eredményekkel segítve munkánkat és növelve eladásainkat.
Iulian Stanciu
CEO eMAG
Andreas Muntean
Az affiliate marketing egy olyan realitás amelyet ma már nem lehet figyelmen kívül hagyni. A Profitshare kiválóan működik a partnerprogramok közvetítésében.
Andreas Muntean
StarShinerS
Hogyan ajánljuk majd az Ön partnerprogramját:

A csatlakozást követően, bejelentés lesz majd közzétéve minden Profitshare által fenntartott kommunikációs csatornán (blog, Facebook, Twitter).

A csatlakozását hírlevélen közöljük majd a felhasználókkal.

A legjobb ajánlatait a saját blogunkon közöljük, valamint felhívjuk azon partnereink figyelmét akik az Ön által közzétett területen legjobban teljesítenek!

Ön egy olyan partnerprogramhoz nyer hozzáférést amely folyamatosan előtérbe helyezi az Ön programjának részleteit és előnyeit.

Hogyan tudják a partnerek reklámozni az Ön termékeit:

Saját weboldalukon amely közönsége változik, partnertől partnerig. Ezek a weboldalak többek közt: általános vagy rész-piaci(niche) blogok, hír-, szórakoztatóipari- és szociális portálok, weboldalak.

Közösségi oldalakon való megjelenítésekkel (Facebook, Twitter, Google Plus).

Kattintás alapú hírdetésekkel (pl. Google AdWords és Facebook Ads). A partnerek lenyügöző mennyiségű webforgalmat tudnak generálni fizettet marketing eszközökkel.

Nem győződött még meg?
LÉPJÉN KAPCSOLATBA VELÜNK
és tudjon meg többet a partnerprogramjainkról
és az Ön előnyeiről a Profitshare hálózatán belül!
Adatvédelmi irányelvek
Profitshare ÁSZF
GYIK
Sütik

Copyright © 2022 Conversion Marketing, Adószám: 25407844-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-273416